ΔΙΑΒΑΣΤΕΤΟ ΟΛΟΙ

Αγαπητοί συγχωριανοί γειά σας,

Θα ήθελα να γνωρίζετε ότι ο σκοπός αυτής της σελίδας είναι να έχουμε κάπου μαζεμένα όλα όσα αφορούν το χωριό μας και συν ότι άλλο επίκαιρο υπάρχει σχετικά με αυτό. Μπορεί το Facebook να είναι μια καλή λύση και πιο άμεση για όλους αλλά το μειονέκτημα είναι ότι όσο και σοβαρή να είναι μια ανάρτηση, χάνετε όταν ανεβαίνουν νέες αναρτήσεις. Ενώ εδώ με το βοήθημα των ετικετών στη δεξιά στήλη μπορεί κάποιος να βρει εύκολα αυτό που τον ενδιαφέρει ή αν θέλει να ψάξει κάτι συγκεκριμένο να βρει.
Ότι φωτογραφικό υλικό ή σε βίντεο υπάρχουν στο Facebook, στο προηγούμενο blog του χωριού ή στη πρόσφατη σελιδα που υπήρχε για το δημοτικό σχολείο, σταδιακά θα μεταφερθούν όλα σ' αυτή τη σελίδα για να τα έχουμε όπως έχουμε πει κάπου μαζεμένα.
Από την άλλη καλό είναι να συμμετέχετε όσοι και όσες περισσότεροι -ες μπορείτε γιατί έτσι θα γίνει πιο ενημερωμένη η σελίδα και πιο ποιοτική. Δεν μπορεί να ξέρω εγώ λεπτομέρειες που έχει η κάθε οικογένεια του χωριού. Λεπτομέρειες εννοώ που ενδιαφέρουν και άλλους σχετικά με τη ζωή στο χωριό, τις παραδόσεις του και ότι άλλο σχετικό.
Έτσι λοιπόν οποιοσδήποτε θέλει μπορεί να αναρτήσει εδώ από φωτογραφίες μέχρι άρθρα σχετικά με τη Βίνια για να τα μοιράζεται με τους υπόλοιπους.
Ο τρόπος που μπορεί να γίνει αυτό είναι είτε να γίνει μέλος αυτής της σελίδας και να κάνει αναρτήσεις μόνο του και όποτε θέλει, είτε να στέλνει τις φωτογραφίες ή το κείμενο σε μένα ή σε κάποιο άλλο μέλος της σελίδας και να κάνει την αναρτηση εκείνο.
 • Για να γίνει κάποιος απλό μέλος της σελίδας αρκεί να πάει στη δεξιά στήλη που λέει ΜΕΛΗ και να πατήσει το κουμπί που λέει Γίνε μέλος 
 • Για να γίνεις εκτός από μέλος και διαχειριστής,  οπότε να μπορείς να κάνεις και αναρτήσεις θα πρέπει να στείλεις σε μένα ένα e-mail (που προσοχή, γιατι θα πρέπει να είναι από το gmail και αν χρειαστεί δημιουργήστε έναν δωρεάν λογαριασμό κάνοντας κλικ εδώ) και θα σου έρθει μετά μήνυμα ότι είσαι διαχειριστής οπότε από εκείνη τη στιγμή μπορείς να κάνεις μόνος σου αναρτήσεις στη σελίδα
Για να κάνεις μια ανάρτηση μόνος σου (Αφού έχεις γίνει διαχειριστής) θα πρέπει:
 1. Να μπεις στο gmail σου ΚΛΙΚ ΕΔΩ
 2. Να μπεις στη σελίδα του χωριού ΚΛΙΚ ΕΔΩ
 3. Να πατήσεις Νέα ανάρτηση (Βρίσκεται πάνω δεξιά, δίπλα στο e-mail σου) 
 4. Και όταν ανοίξει η φόρμα και αφού τελειώσεις πατάς δημοσίευση....και τέλος
Εννοείται ότι για οποιαδήποτε βοήθεια μπορείτε να με ρωτήσετε, είτε μέσω facebook, είτε μέσω e-mail (thodoros.l@gmail.com)
 

2 σχόλια:

 1. Γειά σου Θόδωρε, καλή χρονιά. Μου άρεσε πολύ το όλο εγχείρημα και θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι έχω κάποιες φωτογραφίες και βίντεο που ίσως να σε ενδιαφέρουν για να πλουτίσεις την ιστοσελίδα. Μορφούλα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Γεια σου Μορφούλα και καλή χρονιά!
   Χάρηκα πολύ για το μήνυμά και την πρόθεσή σου να βοηθήσεις να ομορφύνουμε τη σελίδα του χωριού, γιατί είσαι από τις λίγες που το έχουν κάνει μέχρι τώρα.
   Θέλεις να γίνεις διαχειρίστρια εδώ και να τα αναβάσεις μόνη σου; Αν ναι, στείλε μου ένα mail σου στο thodoros.l@gmail.com ή αν δεν τα πας καλά μ' αυτό το θέμα, στείλτα μου στο ίδιο mail να τα ανεβάσω εγώ
   Καλά να περνάς!

   Διαγραφή