Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Στάθης και Ελένη Παπαδοπούλου

 Ο Στάθης και η Ελένη ήταν και οι δυο από την  Ίλαξα της Κάτω Ματσούκας. Παντρεύτηκαν έφηβοι και οι δυο και στην πορεία έκαναν 5 παιδιά ενώ είχαν χάσει τα δυο πρώτα.

Οικογένεια Στάθη και Ελένης Παπαδοπούλου
(Στάθης, Γιώργος, Ελένη, Δέσποινα, Σοφία, Βάσω και Δημήτρης)
Ο Στάθης Παπαδόπουλος διετέλεσε και Αγροφύλακας στη σύντομη χρονικά ζωή του μια και στην ηλικία των 37 ετών έφυγε από τη ζωή μετά από εγχείρηση στο στομάχι του στο νοσοκομείο Γενικό της Θεσσαλονίκης. Έτσι η Ελένη θα έπρεπε να μεγαλώσει μόνη της την Σοφία, τον Μήτσο, τον Γιώργο, τη Βάσω και την Δέσποινα.

Γιάννης και Πηνελόπη Τοπουζίδου
Σ΄ αυτό την βοήθησαν έμπρακτα οι Ιωάννης Τοπουζίδης και Πηνελόπη Τοπουζίδου που έμεναν Θεσσαλονίκη και πήραν τον Μήτσο, τη Βάσω και τον Γιώργο κοντά τους και τα μεγάλωσαν με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο. Μάλιστα ο Δημήτρης άλλαξε και το επίθετό του από Παπαδόπουλος σε Τοπουζίδης
Νίκος Παπαδόπουλος


Ο Νίκος Παπαδόπουλος που ήταν αδελφός του Στάθη, αφού έζησε μερικά χρόνια στο χωριό στη συνέχεια παντρεύτηκε και πήγε στο Ροδοχώρι της Νάουσας (Κολεμαρίκα - Μέγα Ρέμα) όπου έζησε την υπόλοιπη ζωή του με τη γυναίκα του Σοφία και τα παιδιά του Ελένη, Κώστα, Παρθένα και Πελαγία
Βάσω Τσιλφίδου

Γιώργος Παπαδόπουλος
Δημήτρης Τοπουζίδης
Μαρίκα Σισμανίδου, Δέσποινα Τσιλφίδου
Σοφία Λαζαρίδου
Ελένη Παπαδοπούλου

Γιώργος

Μήτσος

Πηνελόπη - Γιάννης
Βάσω - Μήτσος

Η Ελένη με την αδελφή της την Ανάστα

Βάσω - Γιάννα - Τολή - Γιώργος - Μήτσος - Πηνελόπη - Γιάννης
και καθιστοί, Η Ελένη με την Πηνελόπη και Γιάννης jonior 

Φανή - Ελένη - Γιώργος

Ελένη Παπαδοπούλου

Σοφία - Στάθης - Γιώργος

Η Ελένη Παπαδοπούλου με τον Λάζαρο και το Νίκο του Αβραάμ

*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=* ©leykadi-vinia.blogspot.gr Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου