Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Αντάμωμα της Βίνιας 2016


Έγινε και φέτος το ετήσιο αντάμωμα της Βίνιας. Το Σάββατο στις 20 Αυγούστου 2016 ανταμώσαμε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στο Πουχρένγκ. Ήμασταν όλοι εκεί; Δυστυχώς όχι. Έφυγε η Μαίρη Αδαμοπούλου - Χαραλαμπίδου, η Δέσποινα Τσιλφίδου, ο Αβράαμ Παρχαρίδης, η Ελένη Χρυσοστομίδου, Η εκδήλωση ξεκίνησε με τσισάγιο στο μνημείο που υπάρχει μπροστά στην εκκλησία του Αη Γιώργη σε όλους αυτούς που δεν είναι κοντά μας. Από την άλλη όμως είμαστε σίγουροι ότι βρίσκονται κοντά μας και μας παρακολουθούν από εκεί που είναι και συμφωνούν και αυτοί να συνεχίσουμε κάθε χρόνο το αντάμωμα μια και το δήλωσαν όταν ήταν μαζί μας και έτσι θα γίνεται.
Ο συνήθης ύποπτος Βασίλης Χαραλαμπίδης με το επιτελείο του, για μια ακόμη φορά ανέλαβε τα διαδικαστικά για το αντάμωμα και τον ευχαριστούμε πολύ γι' αυτό



Σιγά σιγά αρχίσαμε να οργανωνόμαστε και μαζευτήκαμε όσοι ένιωσαν την ανάγκη γι' αυτό


















Ο Θόδωρος από τον Καναδά που δεν έχασε καμία τέτοια συνάντηση με την Αθηνά και τα παιδιά τους, ο Μιχάλης με την Σοφία, η Κατερίνα του Ιάκωβου με την κόρη της, ο Γιώργος ο Σημαδόπουλος, η Χριστίνα της Μάρως και όλοι οι υπόλοιποι που συνήθως δίνουμε το παρόν μας στο χωριό πιο συχνά, με την επισήμανση ότι ήρθαν πάρα πολλοί νέοι τέταρτης γενιάς από κάθε άλλη φορά. Γνωρίσαμε με την ευκαιρία και από κοντά, τον Πάνο τον Κοσμίδη το γιο του Γιώργου. Ακόμη ήρθαν και φίλοι εκτός Βίνιας που φυσικά είναι και αυτοί ευπρόσδεκτοι.
Κλασικά βγάλαμε και μια ομαδική φωτογραφία ως είθισται.


*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=* ©leykadi-vinia.blogspot.gr Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου